Rugsandwich med laks og æble-sellerisalat
Recipe by Gitte Heidi Rasmussen. Foto: Betina Hastoft. Venligst udlånt af sæson.dk
Course: Kødretter
Antal
2
personerTilberedningstid
15
minutesIngredienser
1 æble
1 spsk. citronsaft
2 gr græsk yoghurt eller fraiche
1 kvart knoldselleri, ca. 100 g.
1 stilk bladselleri
1/4 tsk. knuste fennikelfrø
Bladselleritop
Salt og peber
4 skiver groft rugbrød
Friskost naturel 11%
Salat
150 g varmrøget laks
Sådan gør du
- Riv æblet i strimler med et juliennejern og dryp med citronsaft.
- Skræl sellerien og riv den i strimler med et juliennejern.
- Snit bladsellerien meget fint. Vend æbler og selleri i en dressing af yoghurt, fennikelfrø, salt og peber. Smag til med citronsaft og evt. lidt finthakket bladselleritop.
- Smør rugbrødsskiverne med friskost og læg dem sammen omkring lidt sprød salat, laks plukket i mindre stykker samt æble-sellerisalat.
Del opskrift på Facebook: