Spaghetti med rødbeder og mozarella
Recipe by Gitte Heidi Rasmussen. Foto: Betina Hastoft. Venligst udlånt af sæson.dk
Course: Vegetarretter
Antal
4
personerTilberedningstid
30
minutesIngredienser
700 g rødbeder
3 fed hvidløg
1 spsk. friske timianblade
2 spsk. frisk hakket oregano
Olivenolie
400 g spaghetti
200 g frisk mozarella
75 g mandler/nødder
Sådan gør du
- Skræl og skær rødbederne i små tern og steg dem i olivenolie sammen med hakket hvidløg og krydderurter ved jævn varme ca. 10 min. De bør stadig have bid, være aldente.
- Kog pastaen i letsaltet vand som anvist på emballagen.
- Bland den friskkogte pasta med rødbeder og fordel på tallerkener.
- Riv osten i lidt mindre stykker og kom den på toppen. Drys med hakkede nødder og evt. lidt ekstra krydderurter og server straks.
Del opskrift på Facebook