Pandekager med gulerod og squash
Recipe by Gitte Heidi Rasmussen Foto: Betina Hastoft. Venligst udlånt af sæson.dk
Course: Brød og bagning
Antal
6
stk.Tilberedningstid
30
minutesDe saftige pandekager med gulerod og squash kan nydes som de er, med lidt hytteost på toppen. Prøv dem også som madpandekager og fyld dem med f.eks. salat og kød eller kikærter.
Ingredienser
2 æg str. L
1 tsk. salt
1/4 liter mælk
150 g hvedemel
200 g revet squash
200 g revet gulerod
2 fintsnittede forårsløg
1 spsk. hakket persille
Olie til stegning
Sådan gør du
- Pisk æg, salt, mælk og hvedemel sammen til en blank klumpfri dej
- Tilsæt revet squash, gulerod, fintsnittet forårsløg og hakket persille og rør dejen sammen
- Bag 6 store pandekager på en pande i lidt olie til de er gyldne på begge sider.
- Server med ricotta, hytteost eller yoghurt.
Del opskrift på Facebook