Burger med rødkålssalat
Recipe by Linn Grubbström. Venligst udlånt af sæson.dk
Course: Kødretter
Antal
4
personerTilberedning
30
minutesEn anderledes og lækker burger, der minder lidt om en klassisk flæskestegssandwich.
Ingredienser
1 rødkål
2 æbler
1 dl mayonnaise
1 dl cremefraiche
1 tsk honning
1 spsk æblecidereddike
2 tsk sennep
1 tsk salt
1 nip peber
1 spsk olie
4 svinekoteletter
4 burgerboller
12 cornichoner
Sådan gør du
- Snit rødkål fint.
- Fjern kernehuset fra æblet og snit det fint.
- Bland mayonnaise, cremefraiche, honning, æblecidereddike, sennep, salt og peber.
- Vend rødkål og æble med marinaden.
- Varm olie i en pande.
- Steg svinekoteletterne 4-5 minutter på hver side ved middel varme. Krydr med salt og peber.
- Rist bollerne, og skær dem over.
- Skær cornichoner over på langs.
- Fordel rødkålssalat, koteletter og cornichoner i burgerbollerne.
Del på Facebook