Ispinde med solbær

Ispinde med solbær

0 from 0 votes
Course: Snacks og sødt
Antal

6

stk.
Tilberedningstid

1

hour 

Hjemmelavede yoghurtispinde med lækre, friske solbær. Nemme at lave og smager fantastisk.

Ingredienser

  • 200 g 200 solbær

  • 50 50 rørsukker

  • 250 gr 250 græsk yoghurt 10%

  • 100 g 100 sukker

  • 2 spsk. 2 citronsaft

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Kom solbærrene i et fad og drys sukkeret over.
  • Bag bærrene i ca. 20 minutter og lad dem køle helt af.
  • Bland yoghurten, sukkeret og citronsaften i en skål og rør, indtil sukkeret er opløst.
  • Vend de afkølede solbær i blandingen forsigtigt.
  • Fyld isen i formene, og sæt dem i fryseren – gerne natten over.

Del opskrift på Facebook: