Minitærter med hindbær og vaniljecreme
Course: Brød og bagning
Antal
6
personerTilberedningstid
1
hourSmå og sprøde minitærter med en lækker flødeostcreme blandet med en lemon curd og toppet med de største og lækreste hindbær.
Ingredienser
150 g hvedemel
75 g smør
2 spsk sukker
1/2 dl fløde
6 dl makroner
100 g flødeost
1 tsk vanilje
1 dl fløde
20 g flormelis
1 tsk lemon curd
Flormelis til pynt
2 bakker hindbær til topping
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 grader.
- Smuldr smørret i melet og bland sukker med i, og saml det hele med fløden.
- Rul dejen ud i seks lige store stykker og beklæd de små tærteforme.
- Knus makronerne ud over formene, og prik dejene med en gaffel.
- Bag dem i midten af ovnen i ca. 20 minutter, indtil de er gyldne.
- Pisk lemon curd, flødeost, vanilje og flormelis sammen i en skål.
- Hæld fløden i, og pisk, indtil du får en mere fast creme.
- Hæld cremen i en sprøjtepose, eller lad den stå i en skål, og læg den i køleskabet, indtil du skal anrette dem.
- Tag de små tærter ud af ovnen og lad dem køle helt af.
- Sprøjt eller fyld cremen i tærterne.
- Pynt dem med hindbær hele vejen rundt og drys til sidst med flormelis.
Del opskrift på Facebook: