Muffins med friske ribs
Antal
12
stk.Tilberedningstid
1
hourLækre og svampede muffins med friske ribs i dejen. Det er smagen af dansk sommer.
Ingredienser
120 g hvedemel
140 g sukker
1 1/2 tsk bagepulver
1 knivspids salt
40 g smør, stuetemperatur
1,5 dl mælk
1/2 vaniljestang
1 æg
100 g ribs
1 spsk. hvedemel
Evt. ribs til pynt
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 170 grader.
- Rør mel, sukker, bagepulver smør og salt sammen, indtil det er godt blandet.
- Tilsæt halvdelen af mælken lidt efter lidt under omrøring.
- Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Pisk dem sammen med æg og resten af mælken.
- Tag æggeblandingen og pisk den forsigtigt sammen med melblandingen. Pisk, indtil dejen er ensartet og glat.
- Hæld ribsene i en skål og drys 1 spsk. hvedemel over. Vend det hurtigt, så ribsene får et tyndt lag af mel.
- Vend ribsene i dejen.
- Fyld dejen i cupcakeformene 2/3 op.
- Bag dine muffins i 20-25 minutter.
- Pynt dine muffins med ribs på toppen og servér.
Del opkskrift på Facebook: