Saftige solbærmuffins
Course: Brød og bagning
Antal
15
stk.Tilberedningstid
40
minutesSommerlige solbærmuffins er lige sagen. Den svampede og søde dej med de syrlige solbær er en himmelsk kombination.
Ingredienser
200 g smør
200 g mel
200 g sukker
2 æg
1 tsk vaniljesukker
1 tsk bagepulver
1 dl mælk
250 g solbær
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Skær smørret i mindre stykker.
- Pisk smør, mel, æg, sukker, bagepulver, vaniljesukker og mælk sammen i en røremaskine eller en foodprocessor. Er dejen for fast, tilsættes lidt ekstra mælk.
- Vend forsigtigt ¾ af solbærrene i dejen med en dejskraber.
- Fordel dejen i muffinforme med en ske og tryk resten af bærrene lidt ned i toppen på hver muffin.
- Bag midt i ovnen i 20 minutter. De skal være lidt gyldenbrune.
Del opskrift på Facebook