Smør & ahorn-glaserede majskolber
Course: Måltidssalater og tilbehør
Antal
4
personerTilberedningstid
25
minutesMajs på grillen er et fantastisk, smagfuldt tilbehør. Prøv grillede majs i en salat, som forret eller som tilbehør til hovedretten.
Ingredienser
4 stk. majskolber
50 g smør, smeltet
2 spsk. ahornsirup
Salt
Sådan gør du
- Fjern tørre yderblade og løse trevler fra majsene.
- Skyl majskolberne, eller læg dem i blød i 5 min.
- Kom herefter kolberne på grillen under låg.
- Grill dem ca. 15 min., og vend dem undervejs.
- De er færdige, når majskornene har en smuk, gylden farve under bladene.
- Fjern nu alle blade og trevler fra majskolberne, og skær hver kolbe ud i 3-4 stykker.
- Mix ahornsirup og smeltet smør i en skål, og pensl alle majsene på alle sider.
- Kom majsene tilbage på grillen, og giv dem ca. 2 min. på hver side, indtil de er gyldne.
- Server majsene med et drys salt.
Del på Facebook