Regnbuesalat
Course: Måltidssalater og tilbehør
Antal
6
personerCooking time
15
minutesDejlig salat som passer super godt som tilbehør til fx lasagne, tapasbordet eller frikadellerne
Ingredienser
750 g farvede gulerødder
1 bundt krydderurter, fx kørvel eller persille
1/2 dl ristede sesamkerner
3 spsk. tahin
1/4 tsk. salt
1 tsk. sukker
1/2-1 dl koldt vand
2 spsk. olivenolie
Saft fra 1 citron
Sådan gør du
- Skræl eller skrub gulerødderne meget grundigt, og brug en tyndskræller eller kartoffelskræller til at strimle alle gulerødderne i fine tynde bånd.
- Lav tahindressingen ved at blande tahin med citronsaft, sukker, salt og olie.
- Tilsæt derefter lidt vand ad gangen og rør grundigt i dressingen, indtil den har en fin tynd, men cremet konsistens.
- Vend dressingen rundt i gulerodsbåndene sammen med krydderurterne og server med det samme.
Del opskrift på Facebook