Lun bedesalat
Course: Måltidssalater og tilbehør
Antal
4
personerTilberedningstid
1
hour15
minutesDenne fyldige vegetar salat er et skønt frokost måltid – kan også nemt pakkes ned og tages med på farten
Ingredienser
1 kg beder, blandet
3 dl beluga linser, tørret
1 tsk. koncentreret bouillon
100 g mandler, ristet
10 dadler
150 g fetaost
1 bundt persille, hakket
- Vinaigrette
1/2 dl æbleeddike
1/2 dl olie
1/2 tsk. sennep
1/2 tsk. honning
Salt og peber
Sådan gør du
- Kog linserne ifølge anvisningen på pakken og tilsæt bouillonpulver til kogevandet.
- Pak hver bede ind i stanniol og bag dem i ovnen ved 200°C varmluft i en time.
- Når bederne er færdige pakkes de ud og køler let af. Derefter bruges en skarp kniv til at pille al skrællen af bederne, og de skæres i mindre bidder.
- Rør alle ingredienserne til vinaigretten sammen.
- Hæld de drænede linser op i en stor skål sammen med bederne, og vend dressingen rundt.
- Tilsæt derefter de resterende ingredienser, vend det hele rundt et par gange og server salaten.
Del opskrift på Facebook