Råsyltede rødløg

4 from 5 votes
Course: Måltidssalater og tilbehør
Antal

1

glas
Tilberedningstid

1

hour 

Dejlige sprøde, søde og smagfulde rødløg

Ingredienser

  • 2 2 rødløg

  • 1/2 dl 1/2 æblecider eddike

  • 1 dl 1 gennemsigtig lagereddike

  • 1/2 dl 1/2 vand

  • 1 spsk. 1 honning

  • 1/2 tsk. 1/2 salt

Sådan gør du

  • Pil løgene, halver dem og brug en skarp kniv til at skære dem i tynde skiver.
  • Kom eddike, vand, salt og honning i en stor skål. Rør rundt indtil salt og honning er opløst.
  • Vend løgene i eddikelagen og lad dem trække ca. 45 min, hvor de vendes rundt et par gange undervejs.
  • Kom alt indholdet fra skålen op i et skoldet lille sylteglas. Luk låget tæt og opbevar på køl.

Del opskriften på Facebook