Syltet fennikel med appelsin og dild
Course: Måltidssalater og tilbehør
Antal
1
stort glasTilberedningstid
20
minutesSyltet fennikel er fantastisk tilbehør til alt fra pizza til salatskåle
Ingredienser
2 knolde fennikel
2 tsk. fennikelfrø
5 kviste frisk dild
4 tørret appelsin (kan erstattes af frisk)
- Lage
4 dl gennemsigtig lagereddike
2 dl vand
200 g sukker
1/2 tsk. salt
Sådan gør du
- Rens Fennikelknoldene og brug et mandolinjern til at skære begge knolde i papirstynde skiver.
- Kom alt fennikel op i et stort skoldet sylteglas sammen med fennikelfrø, dild og appelsin.
- Kom alle ingredienser til lagen op i en gryde og bring dette i kog. Kog indtil alt sukkeret er opløst.
- Tag lagen af varmen og hæld den direkte op i sylteglasset indtil det er fyldt helt op.
- Luk låget tæt og opbevar på køl.
Del opskrift på Facebook