Vintersalat med græskar og baby leaves
Course: Måltidssalater og tilbehør
Antal
4
personerTilberedningstid
30
minutesEn skøn vintersalat som er det perfekte tilbehør til kød, falafler eller tapasbordet
Ingredienser
100 g baby leaves
600 g hokkaido eller crown prince
1 spsk. olivenolie
1/2 tsk. kanel
1/2 tsk. paprika
1/2 gr græskarkerner
Salt og peber
- Honning Vinaigrette
3 spsk. olivenolie
3 spsk. hvidvinseddike
1 tsk. honning
Knips salt
Sådan gør du
- Skrub Hokkaido græskarret grundigt, skær top og bund af, halver og fjern kernerne.
- Placer dem i ovnen ved 200°C varmluft og bag i ca. 25 min.
- Varm en pande godt op og kom græskarkerne og ¼ tsk. salt ved, rist dem et par minutter til kernerne begynder at poppe let.
- Kom alle ingredienserne til vinaigretten i et glas med låg og ryst det godt sammen.
- Skyl efterårssalaten grundigt og slyng den tør.
- Arranger salaten på et stort fad med de bagte Hokkaido skiver, dryp vinaigrette ud over og top til sidst med de sprøde græskarkerner.
Del opskrift på Facebook