Grøn spaghetti carbonara
Course: Kødretter
Antal
4
personerTilberedningstid
25
minutesEn anderledes carbonara med sundere og frisk grøntsagsspaghetti. Man kan altid lave sin egen grønne spaghetti med alle slags grøntsager og en spiralizer.
Ingredienser
750 g glaskål/gulerods spaghetti fra Yding grønt
2 hele løg
3 fed hvidløg
500 ml fløde, evt. kaffefløde
1 dl pasteuriserede æg
500 g bacon i tern
200 g friskrevet ost, fx matured cheddar eller parmesan
1 dl hvidvin
Salt
Friskkværnet peber
Sådan gør du
- Steg bacon til det er gyldent, og læg det på et stykke fedtsugende papir.
- Hak løg og hvidløg og steg det på baconpanden.
- Fløde, æg, revet ost, salt og peber hældes i en skål og piskes sammen.
- Kom bacon tilbage på panden sammen med løg.
- Kom hvidvin ved og lad det koge lidt ind.
- Tilsæt nu æggemassen og lad retten simre nogle minutter.
- Kog rodfrugtsspaghettien i letsaltet vand et par minutter, hæld vandet fra.
- Vend spaghettien med rundt på panden og server rette med det samme.
Del opskrift på Facebook