Dip til sommerens grønt: Cremet urtedip og peanutbutter sauce
Course: Måltidssalater og tilbehør
Antal
1
glas (af hver)Tilberedningstid
10
minutesTo skønne og forskellige dip. Begge passer fortrinligt til rå og sprøde grøntsager, både til at dyppe i eller i fx pita.
Ingredienser
- Cremet urtedip
200 ml creme fraiche 18%
1 stor håndful krydderurter, fx persille og dild
1 spsk. citronsaft
1 tsk. citronskal
1 tsk. honning
1 tsk. sennep
Knips salt
- Peanutbutter sauce
2 spsk. peanutbutter
1 tsk. soja sauce
1/4 tsk. sukker
1 tsk. limesaft
1/2-1 dl tynd grøntsagsfond
Sådan gør du
- URTEDIP:
- Bland alle ingredienserne til dressingen sammen.
- Hak krydderurterne fint og rør dem med i.
- Smag til med salt, citron og honning.
- PEANUTBUTTER SAUCE:
- Rør peanutbutter sammen med soja, sukker og limesaft.
- Tilsæt herefter lidt af grøntsagsfonden, rør rundt, og fortsæt indtil dippen har den rette konsistens.
- Smag til med lime, sukker og soja.
Del opskrift på Facebook