Sommertacos med gris, myntedressing og spidskål

5.0 from 1 vote
Course: Kødretter
Antal

4

personer
Tilberedningstid

20

minutes

Ingredienser

  • 1 pakke bløde tacos, eller små tortilla wraps

  • 1/2 lille spidskål

  • 3 forårsløg

  • 100 g majs, gerne friske

  • 1 bundt friske koriander, alternativt persille

  • Myntedressing
  • 1 bundt mynte

  • 1 bundt persille

  • 200 ml creme fraiche 18%

  • 2 forårsløg

  • 1 tsk. honning

  • 1/2 tsk. salt

  • Saft fra 1/2 citron

  • Friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Skyl krydderurterne og forårsløget til dressingen, og hak dem groft.
  • Tilsæt alle ingredienser i en blender og blend, indtil du har en cremet grøn dressing.
  • Hæld op i et glas og opbevar på køl.
  • Fjern de yderste blade på spidskålen, halver og skyl i koldt vand.
  • Brug en skarp kniv eller mandolin til at snitte kålen fint.
  • Skyl forårsløgene og snit i tynde skiver.
  • Krydder svinekoteletterne med salt og peber.
  • Steg eller gril koteletterne i 2-3 min på hver side og skær dem herefter i skiver.
  • Lun de bløde taco wraps i ovn eller mikrobølgeovn.
  • Server alle tingene på en gang, og lav små, lækre individuelle tacos rundt om bordet.

Del opskrift på facebook