Sommertacos med gris, myntedressing og spidskål
Course: Kødretter
Antal
4
personerTilberedningstid
20
minutesIngredienser
1 pakke bløde tacos, eller små tortilla wraps
1/2 lille spidskål
3 forårsløg
100 g majs, gerne friske
1 bundt friske koriander, alternativt persille
- Myntedressing
1 bundt mynte
1 bundt persille
200 ml creme fraiche 18%
2 forårsløg
1 tsk. honning
1/2 tsk. salt
Saft fra 1/2 citron
Friskkværnet peber
Sådan gør du
- Skyl krydderurterne og forårsløget til dressingen, og hak dem groft.
- Tilsæt alle ingredienser i en blender og blend, indtil du har en cremet grøn dressing.
- Hæld op i et glas og opbevar på køl.
- Fjern de yderste blade på spidskålen, halver og skyl i koldt vand.
- Brug en skarp kniv eller mandolin til at snitte kålen fint.
- Skyl forårsløgene og snit i tynde skiver.
- Krydder svinekoteletterne med salt og peber.
- Steg eller gril koteletterne i 2-3 min på hver side og skær dem herefter i skiver.
- Lun de bløde taco wraps i ovn eller mikrobølgeovn.
- Server alle tingene på en gang, og lav små, lækre individuelle tacos rundt om bordet.
Del opskrift på facebook