Hindbær & speltsalat med persille og feta
Course: Måltidssalater og tilbehør
Antal
4
personerTilberedningstid
25
minutesDejlig, let sommersalat med friske hindbær
Ingredienser
200 g perlespelt
2 spsk. oliven- eller rapsolie
1 spsk. æblecidereddike
75 g solsikkekerner
1/2 tsk. salt
125 g friske hindbær
150 g feta
1 håndfuld tranebær, tørret
1 stort bundt frisk persille
3 forårsløg, fintsnittede
Sådan gør du
- Kog speltkernerne ifølge anvisningen på pakken, dræn og lad dem køle af.
- Hæld speltkernerne over i en skål, og vend dem med olie og æbleeddike.
- Rist solsikkekernerne på en varm pande med ½ tsk. salt, til de er gyldne.
- Tilsæt hindbær, feta, tranebær, persille og forårsløg.
- Vend salaten sammen og top med lidt hindbær og persille.
Del opskrift på Facebook