RAW stikkelsbær- og valnøddegrød
Course: Snacks og sødt
Antal
4
små glasTilberedningstid
20
minutesEn god morgenmad eller eftermiddagssnack – gør grøden klar aftenen før og nyd en skøn og sund morgenmad.
Ingredienser
3 dl havregryn
1 1/2 dl mælk
Saft fra 1 appelsin
150 g valnødder
1 sødt æble, udkernet i grove tern
1 spsk. honning
Korn fra 1/2 vaniljestang
1/4 tsk. stødt kardemomme
125 g stikkelsbær
Sådan gør du
- Dagen før / 2 timer før sættes havregryn i blød i mælk og appelsinsaft.
- Valnødderne sættes separat i blød i vand.
- Når tiden er gået drænes vandet fra valnødderne og hældes op til de udblødte havregryn
- Her tilsættes æble i tern, honning, vanilje og kardemomme, og det hele blendes i en blender eller med en stavblender.
- Halver stikkelsbær og vend i grøden.
- Top grøden med lidt sprødt fx ristede kokosflager, kerner og selvfølgelig friske stikkelsbær.
Del opskrift på Facebook