Cremet retro stikkelsbærsalat
Course: Måltidssalater og tilbehør
Antal
4
personerTilberedningstid
20
minutesEn dejlig cremet waldorfsalat med et skøn bær-twist
Ingredienser
3 stilke bladselleri
2 æbler, i mindre tern
1/2 bundt asparges
150 g hasselnødder
125 g stikkelsbær
- Dressing
1 1/2 dl creme fraiche 18%
1/2 dl piskefløde
1 tsk. rørsukker
salt
Friskkværnet peber
1 spsk. citronsaft
1 tsk. citron skal
Sådan gør du
- Rist hasselnødderne i ovnen ca. 10 min ved 175°C, køl af og gnid skallen af de gyldne nødder, hak groft.
- Snit bladselleri og asparges fint., og halver stikkelsbærrene.
- Vend det hele sammen i en skål med æblerne.
- Mix dressingen grundigt sammen og vend den i salaten med halvdelen af nødderne.
- Top med den resterende halvdel nødder og lidt friske grønne stikkelsbær.
Del opskrift på Facebook