Pastinak Pizza
Recipe by Maria Vestergaard
Course: Kødretter
Antal
3
personerTilberedningstid
30
minutesPrøv en pizza, hvor den klassiske hvedebund er skiftet ud med pastinak – mums, let og sundt.
Ingredienser
3 spsk. revet pastinak
2 æg
2 spsk. loppefrøskaller
3 spsk. tomatsauce
100 g mozzarellaost
100 g parmaskine
Frisk rosmarin
Sådan gør du
- Riv pastinak meget fint på et rivejern eller i en foodprocessor.
- Bland revet pastinak med loppefrøskaller og æg til en ensformig masse.
- Fordel det ud på en bageplade beklædt med bagepapir vha. en ske. Bunden skal være så tynd som muligt.
- Bag pizzaen i ovnen ved 200°C varmluft i ca. 15 min eller til pizzabunden er let gylden og sprød i kanterne.
- Tag pizzabunden ud af ovnen og fordel tomatsauce, mozzarella ost og parmaskinke på pizzaen.
- Bag pizzaen yderligere i 5 min i ovnen til toppingen er blevet let gylden og osten smeltet.
Del opskrift på Facebook