Dhal med hokkaido
Recipe by Søren Staun Petersen
Course: Vegetarretter
Antal
4
personerTilberedningstid
1
hour15
minutesEn skøn, krydret og varmende ret til de kolde og mørke dage
Ingredienser
600 g hokkaido i tern
3 porre
2 tsk. stødt koriander
1 tsk. gurkemeje
2 tsk. røget paprika
1 tsk. stødt ingefær
1 tsk. stødt nellike
1 tsk. kardemomme
Olie
300 g røde linser
1 1/2 gr grøntsagsbouillon
2 fed hvidløg
Frisk koriander
4 spsk. creme fraiche eller græsk yoghurt
Sådan gør du
- Græskarret klargøres, skæres i tern og vejes af til 600 g.
- Snit porrerne i skiver.
- Krydderierne ristes af i lidt olie i en stor gryde. Tilsæt derefter græskar, porre, linser og steg lidt.
- Grønsagsbouillon tilsættes og koges langsomt ind ved middelvarme i ca. en time.
- Hvidløget presses og koges med de sidste 10 minutter.
- Server med frisk koriander og cremefraiche på toppen.
Del opskrift på Facebook