I denne asiatiske sandwich er det særligt det krydrede pulled kylling, som er stegt i æblemost, der sætter rammerne for måltidet. Kødet ville dog intet være uden de sprøde gulerødder, der giver tekstur og fylde til sandwichen. Kylling tilberedt i most er vidunderligt. Mosten er sødlig, og det giver enormt meget smag og saft til kødet.
Ingredienser
11baguette
Chili sauce eller sur-sød sauce
Frisk koriander, kan erstattes af grøn salat
11gulerod
11frisk chili
Pulled kylling
22kylling brystfileter
3dl3æblemost
1spsk.1brun farin
Marinade
1spsk.1brun farin
2spsk.2ketchup
1/2tsk.1/2chiliflager
1tsk.1senneps pulver
1tsk.1salt
Sådan gør du
Kog kylling i en gryde med æblemost og brun farin i ca. 30 min.
Placer kyllingestykkerne i et ildfast fad.
Bland ingredienserne til marinaden godt sammen og vend kyllingestykkerne deri.
Bag kyllingen i ovnen i 30 min ved 160°C varmluft.
Træk kødet fra hinanden og vend det godt rundt i marinaden.
Skræl guleroden, og brug derefter skrælleren til at lave bånd af guleroden.
Halver baguetten og del den på langs. Vask og nip korianderen. og skær chili i tynde skiver.
Saml sandwichen med revet gulerodsbånd, koriander, chili skåret i fine skiver samt chili sovs.