Kom eddike og sukker i en gryde og kog op indtil sukkeret er opløst
Skær rabarber i tynde skiver på skrå, kom dem i et skoldet glas og hæld syltelagen over
Sæt rabarberne til side og lade dem trække i minimum et par timer. Opbevares herefter på køl i flere uger
Hak dilden fint og rør alle ingredienserne til dressingen sammen. Smag til
Riv surdejsbrødet i mundrette bider. Vend det i olie og drys salt på
Bag croutonerne i ovnen ved 200°C i ca. 8 min
Vask hjertesalatbladene grundigt og riv bladene i mindre stykker
Skær radiserne i kvarte på langs og snit pak choi fint
Anret alle grønsagerne tilfældigt på et fad
Kog vand i en gryde og tilsæt eddike
Pochér æggene ved at lave en lille hvirvelvind i det let boblende vand og hæld forsigtigt et æg ad gangen ned i vandet. Lad ægget koge i vandet i ca. 3 min, indtil det tages op med en hulske
Læg æggene på salatanretningen og drys dem med salt og peber
Dryp dressing over det hele, fordel croutoner og frisk dild