Del opskrift på Facebook


4
personer45
minutesKrydret gryderet med grønkål og bønner – en dejlig lunende ret til de kolde måneder med masser af smæk på smagen og med masser af grøntsager. Nyd retten som en grov suppe serveret med brød til eller som en gryderet med ris.
2 l øg
6 fed hvidløg
250 g champignon
3 stængler bladselleri
3 gulerødder
ca 200 gr grønkål
2 tsk sød paprika
1 tsk chiliflager
1 tsk rosmarin
1/2 tsk muskatnød
1 gr øntsagsbouillion terning
2 dl vand
400 g hakkede tomater
2 spsk tomatpuré
2,5 dl madlavningsfløde, fx på ris- eller havre
240 g kogt bønnemix, alternativt grønne linser eller sorte bønner
Olivenolie til stegning
Frisk timian
Brune ris (kogt med gurkemeje)
eller friskbagt brød
Del opskrift på Facebook