Trænger du til at skifte bøffen ud med noget grønt? Så er disse dejlige ‘grønne’ steaks et fantastisk bud. De er møre, fulde af smag og dejlige i maven.
Ingredienser
2små2blomkålshoveder
Olivenolie
Salt og peber
Grov urtepesto
2 bundter2 bundterfriske krydderurter
1dl1olivenolie
50 g50 valnødder
2fed2hvidløg
2spsk2citronsaft
30g30parmesan
Salt og peber
Sådan gør du
Skær blomkålshovederne ud i skiver på 1,5 cm. Dette er lettest inde omkring stokken – og de mindre buketter der skæres af yderst, kommes blot med i ovnen.
Pensl bøfferne med olivenolie og drys med salt og peber. Bag dem i ovnen ved 200°C i ca. 20 min.
Imens laves pestoen. Kom alle ingredienserne i en foodprocessor. Blend indtil du har en grov pesto. Smag til med salt, peber, citronsaft og parmesan.
Server dine blomkålssteak med en generøs skefuld pesto på.