Virkelig lækker hverdagsmad med danske kartofler, løg og kikærter, der bages i ovnen med krydderier – retten toppes med frisk persille og feta. Simpelt og godt.
Ingredienser
500gkartofler
1peberfrugt
1dåsekikærter
Olivenolie
1tskpaprika
1tskspidskommen
1/2tskchiliflager
Salt og peber
En håndfuld bredbladet persille
75gfeta
Sådan gør du
Skær kartoflerne i mindre stykker – behold gerne skrællen på. Skær løg i både og peberfrugt i grove stykker.
Bland krydderierne med salt og peber. Kom alle grøntsagerne i et fad sammen med skyllede kogte kikærter. Vend med rigeligt olivenolie og krydderblandingen.
Bag i ovnen i 30-40 min til kartoflerne er møre og har fået farve.
Top fadet med fx finthakket persille, feta eller rucola. Server gerne med en creme fraiche dressing.