Del opskrift på Facebook

4
pers35
minutesBagt græskar med yoghurtdressing, sprøde og krydrede boghvedekerner samt en blanding af frisk mynte og persille. En simpel og smagfuld vegetarret eller server som tilbehør til fx kylling eller fisk. Du kan bruge forskellige typer af græskar – fx Hokkaido, Delica eller Crown Prince.
1 stort hokkaido græskar (eller 2 små)
2 spsk olivenolie
Salt og peber
1 god håndfuld mynte og bredbladet persille
2 dl yoghurt (gerne sødmælksyoghurt, som ikke er for tykt)
1 spsk lys tahin
1/2 citron, saften heraf
1 tsk sukker
1 fed hvidløg, presset
Salt og peber
300 g boghvedekerner
3 spsk olie
2 spsk ahornsirup eller akaciehonning
1 tsk stærk paprika
1,5 tsk stødt spidskommen
0,5 tsk chiliflager
Salt og peber
Del opskrift på Facebook