Bagte Porrer

0.0 from 0 votes
Course: Måltidssalater og tilbehør
Servings

4

servings
Cooking time

40

minutes

Bagte porrer er enkelt og meget lækkert tilbehør. Porrerne smelter på tungen, og smager fantastisk fx ovenpå pasta, risotto eller som fyld i en vegetar sandwich.

Ingredienser

  • 4 porrer

  • 1/2 dl olivenolie

  • 25 g parmesan

  • 1 håndfuld blandede krydderurter

  • Saft fra 1 citron

  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Rens porrerne, skær top og bund af. Skær porrerne ud i 3 stykker.
  • Kom lidt olivenolie i bunden af et ildfastfad, fordel porrerne og hæld det resterende olie over.
  • Drys med salt og peber og bag porrerne i ovnen ved 200 grader i 30 min.
  • Når porrerne er færdige drysses de med friske, hakkede krydderurter og dryppes med citronsaft.

Del opskrift på Facebook

Vores Jord på Instagram