Difficulty: Måltidssalater og tilbehør, Vegetarretter
Antal
2
pers
Tilberedningstid
15
minutes
Stegt pak choi med tahindressing og saltmandler er en lækker og smagfuld anretning, der kan serveres som tilbehør til de fleste retter.
Ingredienser
2pak choi
1spskolie
Salt og peber
25ggrofthakkede saltmandler
Tahindressing
75glys tahin
25gcitronsaft
65-75gkoldt vand
Sukker
Salt
Evt lidt hvidløgspulver
Sådan gør du
Skær pak choi hovederne over på midten. Steg den ved hård varme i lidt olie, ca. 5 minutter på skærefladen, vend og steg et par minutter mere på den anden side. Krydr med salt og peber.
Piske alle ingredienserne til tahindressingen godt sammen, og smag den til med citron, sukker, salt og evt hvidløgspulver. Juster konsistensen med vand.
Top de stegte pak choi med tahindressing og saltmandler.