De bedste grillede majs
Recipe by Michelle Appelros Foto: Maria Warnke. Venligst udlånt af sæson.dk
Course: Måltidssalater og tilbehør
Antal
6
stk.Tilberedningstid
15
minutesTil sommerens grillaftener hører de søde danske majs, som med få tricks kan få lidt ekstra
spark. Denne opskrift kombinerer det syrlige med det søde og let krydrede.
Ingredienser
6 stk majs på kolbe
100 gram smør
1 spsk. muscovado eller kokossukker
1 tsk. cayennepeber
1 knivspids røget paprika
1 tsk. flagesalt
Lidt friskkværnet peber
2 stk. lime
Sådan gør du
- Smelt smør
- Rør smør, sukker, cayennepeber, paprika, salt og peber sammen i en lille skål.
- Skær limene i både
- Grill majsen ca. 5 minutter, vend hyppigt rundt.
- Pensl majsen med dit smør imens du griller videre og vender hyppigt yderligere 5 minutter.
- Tag majskolberne op. Hvis du har smør tilbage, så held det over og server med limebåde!
Del opskrift på Facebook