Hvidkålssalat
Recipe by Gitte Heidi Rasmussen Foto: Betina Hastoft. Venligst udlånt af sæson.dk
Course: Måltidssalater og tilbehør
Antal
1
Tilberedningstid
15
minutesLet og frisk hvidkålssalat med en skøn dressing. Perfekt som tilbehør til både hverdag og
fest.
Ingredienser
1/2 hvidkål
1 fennikelknold
100 g rucola
1 lille håndfuld ristede hasselnødder
- Dressing
2 spsk. hvidvinseddike
1/2 tsk. dijonsennep
1 fed knust hvidløg
4 spsk. olivenolie
Salt og peber
Sådan gør du
- Pisk hvidvinseddike, dijonsennep og knust hvidløg sammen, tilsæt olie og pisk godt. Smag til med salt og peber.
- Snit hvidkålen og fennikelknolden fint og vend dem straks i dressing.
- Bland med rucola, drys med nødder og server.
Del opskrift på Facebook: