Italiensk mørbrad med tomat, mozzarella og oregano
Recipe by Gitte Heidi Rasmussen Foto: Betina Hastoft. Venligst udlånt af sæson.dk
Course: Kødretter
Antal
4
personerTilberedningstid
45
minutesIngredienser
600 g pudset svinemørbrad/ ca. 2 små
Salt og peber
Olivenolie til bruning
200 g tomat
1 pose frisk mozzarella, 125 g
1 fed hvidløg
1 spsk. frisk hakket oregano
1/2 kg cherrytomater
1 spsk. frisk hakket oregano
2 fed knust hvidløg
1 l øg, eller 2 skalotteløg
Olivenolie
Sukker, salt og peber
- Tilbehør
Brød eller kartofler
Sådan gør du
- Krydr kødet med salt og peber og brun det 2-3 min. i lidt olivenolie på en varm pande. Skær en lomme på langs ned i kødet og læg det i et ovnfast fad.
- Skær tomater og mozzarella i mindre stykker og bland med knust hvidløg, oregano, salt og peber. Fyld det i lommen og tryk det fast.
- Halver tomaterne og bland med oregano, knust hvidløg, snittet løg og olivenolie. Læg dem i fadet sammen med kødet og krydr med lidt sukker, salt og peber.
- Sæt fadet i ovnen ved 200°C i ca. 25 min.
- Skær det i skiver og server med bagte tomater, brød eller kartofler.
Del opskrift på Facebook: