Hos Dangrow arbejder de hver dag for at give nem adgang til sunde og spiseklare salat- og grøntløsninger med afsæt i danske råvarer. De dyrker selv porrer, kål og babyleaves på friland som sælges i deres naturlige form eller forarbejdes til tilbehørs- og måltidssalater i convenience afdelingen, Dangrow Convenience.
Grøntsagsproduktionen hos Dangrow startede i 1999, hvor brødrene Caleb Falk og David Falk etablerede en produktion af porrer. Sidenhen er grøntsagssortimentet udvidet til også at indeholde blomkål, broccoli og en række andre kålvarianter. Seneste tilføjelse er et inspirerende udvalg af babyleaves, og grøntsagerne dyrkes både konventionelt og økologisk.
Det grundlæggende for arbejdet ved Dangrow er at give nem adgang til sunde måltidsløsninger året rundt.Der er stor fokus på processen - lige fra dyrkning og høst til råvareforarbejdning, pakning og transport til kunden. Og ikke mindst råvareforsyningen fra egne marker til convenience produktionen.
— Uffe Krogh Jepsen, administrerende direktør
Grønt på menuen
Friske danske råvarer
Vi producerer bæredygtige råvarer, så jorden forbliver frugtbar år efter år. Gå efter dansk frugt, grønt og bær og nyd smagen af de danske sæsoners skønne råvarer.