Ved Nørreå og Gudenåen, tæt på Bjerringbro, ligger Dangrow. Her midt i det smukke landskab bugner markerne af de flotteste grøntsager, som brødrene David og Caleb Falk har sået, dyrket og høstet siden 1999.

Sortimentet tæller bl.a. porrer, broccoli, blomkål, ærter og forårsløg, og grøntsagerne fås både økologiske og konventionelle. Gartneriet gør meget for at sikre bæredygtige produktionsforhold. Fx udnyttes råvarerne fuldt ud, ved at ukurante porrer snittes til ringe, der ikke kasseres, men derimod nemt bruges i madlavning.

”Vi har et tæt samarbejde med lokale landmænd, så vi sammen sikrer og bevarer en frugtbar jord i balance. Det gør sig fx gældende i forhold til sunde sædskifter. Vi lever af jorden og ønsker at passe godt på den ved at undgå unødige sprøjtemidler i vores produktion”

— Caleb Falk, ejer af Dangrow

Mere om Dangrow

Grønt på menuen

Friske danske råvarer

Vi producerer bæredygtige råvarer, så jorden forbliver frugtbar år efter år. Gå efter dansk frugt, grønt og bær og nyd smagen af de danske sæsoners skønne råvarer.