Hindbær
Er der noget bedre end en bugnende hindbærbusk? De søde bær er populære hos mange og med god grund, for de smager jo himmelsk.
Hindbær findes både vilde og dyrkede, og der findes mange sorter. Nogle af de mest kendte sorter er Vajolet, som er en tidlig sort med modne bær fra midt juni og Lagorai Plus, som er en senere sort med bær i oktober. Hindbærrene er en såkaldt flerfoldsfrugt, der i virkeligheden er mange små frugter samlet i ét bær.
Smag og inspiration
De smukke hindbær har en fin og meget aromatisk smag med en syrlig tone. Bærrene er gode i eddiker, i salater og i bagværk, og så sætter de prikken over i’et som friske smagsgivere i enhver dessert eller i frysetørret form fx som pynt.
Opbevaring
I køleskab 1-2 dage eller fryses ned.
Læs mere om producenten
Hvorfor hindbær?
Vidste du, at hindbær er fulde af antioxidanter, vitaminer og fibre? Desuden er de en rigtig god kilde til folsyre, jern, B-vitamin, C-vitamin, B3-vitamin, riboflavin, kobber, kalium og magnesium.