Most

På vores æblemosteri i Sakskøbing fremstiller vi koldpresset æblemost fra gode, danske æbler.

For at opnå den bedst mulige smag udvælger vores mostmester meget nøje, hvilke æbler, der skal indgå i den enkelte produktion. Oftest anvendes der 2 sorter. Andre gange er det dog nødvendigt med 3 eller 4 sorter for at få den helt rette balance i smagsnuancerne.

Smag og inspiration

Koldpresning giver ikke så meget saft per æble; men til gengæld giver det den fantastiske smag af 100 % ren, ufortyndet æblesaft uden nogen form for tilsætningsstoffer. Dette skyldes, at koldpresning bevarer mostens naturlige aroma og friske smag.

Opbevaring

På køl.

Læs mere om producenten

Hvorfor most?

Most er danske æbler, når de er bedst – bare i flydende form. Mosten koldpresses, og på den måde bevarer mosten sin naturlige aroma, friske smag og samtidig en masse vitaminer og mineraler, som ellers ville gå tabt ved traditionel juiceproduktion.