Æble-gulerodskugler med kanel
Recipe by Gitte Heidi Rasmussen Foto: Betina Hastoft. Venligst udlånt af sæson.dk
Course: Snacks og sødt
Antal
30
stk.Tilberedningstid
1
hourIngredienser
150 g revet gulerod
150 g revet æble
250 g figner
200 g hasselnødder
1 tsk. stødt kanel
1 spsk. honning
Guldstøv eller drys af havtorn
Sådan gør du
- Findel gulerødder, æbler, figner og hasselnødder i en foodprocessor eller multihakker.
- Tilsæt kanel og honning og mix det godt.
- Tril til kugler, læg dem på en bageplade med bagepapir og stil dem koldt til næste dag.
- Tril dem evt. i guldstøv eller støv af frysetørret havtorn og nyd et lidt sundere stykke konfekt.
Tip
- Kom dem i en lukket beholder og opbevar dem i køligt i op til en uge. Hvis ikke du har guldstøv eller havtorn kan du sagtens trille kuglerne i f.eks. hakkede nødder.
Del opskrift på Facebook