Æble-gulerodskugler med kanel

5 from 2 votes
Recipe by Gitte Heidi Rasmussen Foto: Betina Hastoft. Venligst udlånt af sæson.dk Course: Snacks og sødt
Antal

30

stk.
Tilberedningstid

1

hour 

Ingredienser

  • 150 g 150 revet gulerod

  • 150 g 150 revet æble

  • 250 g 250 figner

  • 200 g 200 hasselnødder

  • 1 tsk. 1 stødt kanel

  • 1 spsk. 1 honning

  • Guldstøv eller drys af havtorn

Sådan gør du

  • Findel gulerødder, æbler, figner og hasselnødder i en foodprocessor eller multihakker.
  • Tilsæt kanel og honning og mix det godt.
  • Tril til kugler, læg dem på en bageplade med bagepapir og stil dem koldt til næste dag.
  • Tril dem evt. i guldstøv eller støv af frysetørret havtorn og nyd et lidt sundere stykke konfekt.

Tip

  • Kom dem i en lukket beholder og opbevar dem i køligt i op til en uge. Hvis ikke du har guldstøv eller havtorn kan du sagtens trille kuglerne i f.eks. hakkede nødder.

Del opskrift på Facebook