Æble & Gulerodsvafler
Course: Snacks og sødt
Antal
8
vaflerTilberedningstid
30
minutesDe perfekte vafler til søndag morgen eller torsdag eftermiddag… Nemme og skønne med masser af smag og sødme fra både æbler og gulerod.
Ingredienser
2 æg
2 1/2 dl mælk
1 tsk. honning
2 dl hvedemel
1/2 dl fuldkornshvedemel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. kanel
1/2 tsk. kardemomme
1 knivspids salt
1 æble, revet
Smør til stegning
1 gulerod, revet
Sådan gør du
- Skil æg i blommer og hvider.
- Rør æggeblommer, mælk og honning sammen.
- Kom mel, bagepulver, krydderier og salt op i skålen og rør det grundigt sammen.
- Rør æble og gulerod med i skålen og vend til sidst hviderne forsigtigt i.
- Kom smør på dit vaffeljern og steg vaflerne i hold, de skal være gyldne på begge sider.
- Server vaflerne lune med sirup.
Del opskriften på Facebook