Æble & Gulerodsvafler
Antal
8
vaflerTilberedningstid
30
minutesDe perfekte vafler til søndag morgen eller torsdag eftermiddag… Nemme og skønne med masser af smag og sødme fra både æbler og gulerod.
Ingredienser
2 2 æg
2 1/2 dl 2 1/2 mælk
1 tsk. 1 honning
2 dl 2 hvedemel
1/2 dl 1/2 fuldkornshvedemel
1 tsk. 1 bagepulver
1 tsk. 1 kanel
1/2 tsk. 1/2 kardemomme
1 knivspids 1 salt
1 1 æble, revet
Smør til stegning
1 1 gulerod, revet
Sådan gør du
- Skil æg i blommer og hvider.
- Rør æggeblommer, mælk og honning sammen.
- Kom mel, bagepulver, krydderier og salt op i skålen og rør det grundigt sammen.
- Rør æble og gulerod med i skålen og vend til sidst hviderne forsigtigt i.
- Kom smør på dit vaffeljern og steg vaflerne i hold, de skal være gyldne på begge sider.
- Server vaflerne lune med sirup.
Del opskriften på Facebook