Æble & Gulerodsvafler

5 from 2 votes
Course: Snacks og sødt
Antal

8

vafler
Tilberedningstid

30

minutes

De perfekte vafler til søndag morgen eller torsdag eftermiddag… Nemme og skønne med masser af smag og sødme fra både æbler og gulerod.

Ingredienser

  • 2 æg

  • 2 1/2 dl mælk

  • 1 tsk. honning

  • 2 dl hvedemel

  • 1/2 dl fuldkornshvedemel

  • 1 tsk. bagepulver

  • 1 tsk. kanel

  • 1/2 tsk. kardemomme

  • 1 knivspids salt

  • 1 æble, revet

  • Smør til stegning

  • 1 gulerod, revet

Sådan gør du

  • Skil æg i blommer og hvider.
  • Rør æggeblommer, mælk og honning sammen.
  • Kom mel, bagepulver, krydderier og salt op i skålen og rør det grundigt sammen.
  • Rør æble og gulerod med i skålen og vend til sidst hviderne forsigtigt i.
  • Kom smør på dit vaffeljern og steg vaflerne i hold, de skal være gyldne på begge sider.
  • Server vaflerne lune med sirup.

Del opskriften på Facebook