Æble & Gulerodsvafler

3 from 13 votes
Course: Snacks og sødt
Antal

8

vafler
Tilberedningstid

30

minutes

De perfekte vafler til søndag morgen eller torsdag eftermiddag… Nemme og skønne med masser af smag og sødme fra både æbler og gulerod.

Ingredienser

  • 2 2 æg

  • 2 1/2 dl 2 1/2 mælk

  • 1 tsk. 1 honning

  • 2 dl 2 hvedemel

  • 1/2 dl 1/2 fuldkornshvedemel

  • 1 tsk. 1 bagepulver

  • 1 tsk. 1 kanel

  • 1/2 tsk. 1/2 kardemomme

  • 1 knivspids 1 salt

  • 1 1 æble, revet

  • Smør til stegning

  • 1 1 gulerod, revet

Sådan gør du

  • Skil æg i blommer og hvider.
  • Rør æggeblommer, mælk og honning sammen.
  • Kom mel, bagepulver, krydderier og salt op i skålen og rør det grundigt sammen.
  • Rør æble og gulerod med i skålen og vend til sidst hviderne forsigtigt i.
  • Kom smør på dit vaffeljern og steg vaflerne i hold, de skal være gyldne på begge sider.
  • Server vaflerne lune med sirup.

Del opskriften på Facebook