Asiatisk sandwich med pulled æble-kylling

Recipe by Maria Vestergaard
5.0 from 2 votes
Course: Kødretter
Antal

2

sandwich
Tilberedningstid

1

minute

I denne asiatiske sandwich er det særligt det krydrede pulled kylling, som er stegt i æblemost, der sætter rammerne for måltidet. Kødet ville dog intet være uden de sprøde gulerødder, der giver tekstur og fylde til sandwichen. Kylling tilberedt i most er vidunderligt. Mosten er sødlig, og det giver enormt meget smag og saft til kødet.

Ingredienser

  • 1 baguette

  • Chili sauce eller sur-sød sauce

  • Frisk koriander, kan erstattes af grøn salat

  • 1 gulerod

  • 1 frisk chili

  • Pulled kylling
  • 2 kylling brystfileter

  • 3 dl æblemost

  • 1 spsk. brun farin

  • Marinade
  • 1 spsk. brun farin

  • 2 spsk. ketchup

  • 1/2 tsk. chiliflager

  • 1 tsk. senneps pulver

  • 1 tsk. salt

Sådan gør du

  • Kog kylling i en gryde med æblemost og brun farin i ca. 30 min.
  • Placer kyllingestykkerne i et ildfast fad.
  • Bland ingredienserne til marinaden godt sammen og vend kyllingestykkerne deri.
  • Bag kyllingen i ovnen i 30 min ved 160°C varmluft.
  • Træk kødet fra hinanden og vend det godt rundt i marinaden.
  • Skræl guleroden, og brug derefter skrælleren til at lave bånd af guleroden.
  • Halver baguetten og del den på langs. Vask og nip korianderen. og skær chili i tynde skiver.
  • Saml sandwichen med revet gulerodsbånd, koriander, chili skåret i fine skiver samt chili sovs.

Del opskrift på Facebook

Vores Jord på Instagram