Bagt blomkål med gourmetmajs & pak choi

4 from 4 votes
Course: Måltidssalater og tilbehør
Antal

4

personer
Tilberedningstid

30

minutes

Skøn sommersalat med det bedste fra de danske marker

Ingredienser

  • 1 1 blomkålshoved, i små buketter

  • 1 1 pak choi

  • 2 2 kolber gourmet majs

  • 2 spsk. 2 olivenolie

  • 1 tsk. 1 spidskommen

  • 1 tsk. 1 paprika

  • 1/2 tsk. 1/2 kanel

  • 1 knsp. 1 chili pulver

  • Salt

  • Friskkværnet peber

  • 1 bundt 1 koriander eller persille, groft hakket

  • Vinaigrette
  • 2 spsk. 2 olivenolie

  • 2 spsk. 2 æblecidereddike

  • 1/2 tsk. 1/2 honning

  • 1/2 tsk. 1/2 sennep

  • Salt

Sådan gør du

  • Fordel blomkålen på en beklædt bageplade og vend det i olie og krydderier.
  • Bages i ca. 20 min ved 200°C varmluft.
  • Skær kornene fra majskolben ved at holde den lodret, og herefter føre en kniv ned langs alle siderne.
  • Snit pak choi i strimler.
  • Rør vinaigretten sammen.
  • Kom alle komponenterne op i en skål og vend til sidst vinaigretten i.

Del opskrift på Facebook