Bagt blomkål med gourmetmajs & pak choi
Course: Måltidssalater og tilbehør
Antal
4
personerTilberedningstid
30
minutesSkøn sommersalat med det bedste fra de danske marker
Ingredienser
1 blomkålshoved, i små buketter
1 pak choi
2 kolber gourmet majs
2 spsk. olivenolie
1 tsk. spidskommen
1 tsk. paprika
1/2 tsk. kanel
1 knsp. chili pulver
Salt
Friskkværnet peber
1 bundt koriander eller persille, groft hakket
- Vinaigrette
2 spsk. olivenolie
2 spsk. æblecidereddike
1/2 tsk. honning
1/2 tsk. sennep
Salt
Sådan gør du
- Fordel blomkålen på en beklædt bageplade og vend det i olie og krydderier.
- Bages i ca. 20 min ved 200°C varmluft.
- Skær kornene fra majskolben ved at holde den lodret, og herefter føre en kniv ned langs alle siderne.
- Snit pak choi i strimler.
- Rør vinaigretten sammen.
- Kom alle komponenterne op i en skål og vend til sidst vinaigretten i.
Del opskrift på Facebook