Bagt efterårsgrønt med bøf og bearnaise creme
Antal
4
personerTilberedningstid
40
minutesDejlig efterårsret med skønne rødder og aromatiske svampe. Prikken over i’et er den friske bearnaise creme, som passer perfekt til den lidt tunge ret.
Ingredienser
600 g 600 ribeye
400 g 400 portobello svampe
800 g 800 gulerødder
2 2 rødløg
2 spsk. 2 olivenolie
Salt og peber
- Bearnaise creme
2,5 dl 2,5 creme fraiche 18%
2 spsk. 2 hakkede estragonblade
1 spsk. 1 bearnaise essens (købt eller hjemmelavet)
1/4 tsk. 1/4 sukker
Salt og peber
Sådan gør du
- Rens portobello svampe og skær dem i skiver på ca. 1,5 cm.
- Skær gulerødderne i skæve mundrette stykker
- Pil løgene og skær dem i kvarte
- Kom grøntsagerne i et ildfast fad og vend det i olivenolie, salt og peber
- Kom fadet i ovnen ved 200°C i ca. 25 min.
- Brun bøf stykkerne i smør ved høj varme på hver side, og steg dem herefter færdige indtil de er rosa inden. Lad dem trække 5 min herefter
- Rør alle ingredienserne til dressingen sammen
- Skær hver bøf i 3-4 stykker og placer på et fad, server både fad med kød og grønt sammen med dressingen
Video
Del opskrift på Facebook