Bagte Porrer
Course: Måltidssalater og tilbehør
Servings
4
servingsCooking time
40
minutesBagte porrer er enkelt og meget lækkert tilbehør. Porrerne smelter på tungen, og smager fantastisk fx ovenpå pasta, risotto eller som fyld i en vegetar sandwich.
Ingredienser
4 porrer
1/2 dl olivenolie
25 g parmesan
1 håndfuld blandede krydderurter
Saft fra 1 citron
Salt og peber
Sådan gør du
- Rens porrerne, skær top og bund af. Skær porrerne ud i 3 stykker.
- Kom lidt olivenolie i bunden af et ildfastfad, fordel porrerne og hæld det resterende olie over.
- Drys med salt og peber og bag porrerne i ovnen ved 200 grader i 30 min.
- Når porrerne er færdige drysses de med friske, hakkede krydderurter og dryppes med citronsaft.
Del opskrift på Facebook