Bagte rødbeder og gulerødder med burrata

0 from 0 votes
Course: Måltidssalater og tilbehør
Antal

4

personer
Tilberedningstid

40

minutes

Bagte rødbeder og gulerødder med burrata, pinjekerner og dild – en smuk og lækker anretning, hvor de smagfulde rodfrugter går virkelig godt sammen med den cremede ost.

Ingredienser

  • 600 g 600 blandede rødbeder og gulerødder

  • 1 spsk 1 olivenolie

  • salt og peber

  • 25 g 25 babyleaves – fx babyspinat

  • 1 stk 1 burrata ost

  • 20 g 20 pinjekerner

  • frisk dild

  • lidt god olivenolie til topping

Sådan gør du

  • Rengør rodfrugterne og skær dem i rustikke stykker. Vend med olivenolie, salt og peber og bag rodfrugter ved 200 grader i ca 30 min. til de er møre og har fået lidt farve.
  • Rist pinjekernerne på en tør pande til de bliver gyldne.
  • Kom babyspinat nederst i en stor skål eller på et fad. Fordel de bagte rodfrugter ovenpå sammen med lidt dild, og top med burrata osten.
  • Dryp med olivenolie og pynt med ekstra dild, ristede pinjekerner og godt med salt og peber.

Video

Del opskrift på Facebook

Vores Jord på Instagram