Bagte rødbeder og gulerødder med burrata
Antal
4
personerTilberedningstid
40
minutesBagte rødbeder og gulerødder med burrata, pinjekerner og dild – en smuk og lækker anretning, hvor de smagfulde rodfrugter går virkelig godt sammen med den cremede ost.
Ingredienser
600 g blandede rødbeder og gulerødder
1 spsk olivenolie
salt og peber
25 g babyleaves – fx babyspinat
1 stk burrata ost
20 g pinjekerner
frisk dild
lidt god olivenolie til topping
Sådan gør du
- Rengør rodfrugterne og skær dem i rustikke stykker. Vend med olivenolie, salt og peber og bag rodfrugter ved 200 grader i ca 30 min. til de er møre og har fået lidt farve.
- Rist pinjekernerne på en tør pande til de bliver gyldne.
- Kom babyspinat nederst i en stor skål eller på et fad. Fordel de bagte rodfrugter ovenpå sammen med lidt dild, og top med burrata osten.
- Dryp med olivenolie og pynt med ekstra dild, ristede pinjekerner og godt med salt og peber.
Video
Del opskrift på Facebook