Bagte rødbeder og gulerødder med burrata, pinjekerner og dild – en smuk og lækker anretning, hvor de smagfulde rodfrugter går virkelig godt sammen med den cremede ost.
Ingredienser
600gblandede rødbeder og gulerødder
1spskolivenolie
salt og peber
25gbabyleaves – fx babyspinat
1stkburrata ost
20gpinjekerner
frisk dild
lidt god olivenolie til topping
Sådan gør du
Rengør rodfrugterne og skær dem i rustikke stykker. Vend med olivenolie, salt og peber og bag rodfrugter ved 200 grader i ca 30 min. til de er møre og har fået lidt farve.
Rist pinjekernerne på en tør pande til de bliver gyldne.
Kom babyspinat nederst i en stor skål eller på et fad. Fordel de bagte rodfrugter ovenpå sammen med lidt dild, og top med burrata osten.
Dryp med olivenolie og pynt med ekstra dild, ristede pinjekerner og godt med salt og peber.