Blomkåls carpaccio m. stegte svampe

5 from 2 votes
Course: Måltidssalater og tilbehør
Antal

4

personer
Tilberedningstid

15

minutes

Skøn og let salat til sommerens grill aftener eller tapas bordet

Ingredienser

  • 1/2 blomkålshoved

  • 1/2 agurk

  • 100 g svampe fx enoki

  • 1 spsk. smør

  • Frisk timian

  • Olivenolie

  • Salt

  • Friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Brug et mandolinjern til at skære papirstynde skiver af blomkål og agurk.
  • Varm en pande godt op med smør, og tilsæt svampene, salt og peber.
  • Steg svampene indtil de er gyldne og drys med frisk timian.
  • Anret agurk og blomkål tilfældigt på et fad eller flere små tallerkener.
  • Drys med olie, salt og peber.
  • Top anretningen med de stegte svampe – og evt. små scoops af rygeost.

Del opskrift på Facebook