Blomkålssteak med grov urtepesto
Antal
4
personerTilberedningstid
30
minutesTrænger du til at skifte bøffen ud med noget grønt? Så er disse dejlige ‘grønne’ steaks et fantastisk bud. De er møre, fulde af smag og dejlige i maven.
Ingredienser
2 små 2 blomkålshoveder
Olivenolie
Salt og peber
- Grov urtepesto
2 bundter 2 bundter friske krydderurter
1 dl 1 olivenolie
50 g 50 valnødder
2 fed 2 hvidløg
2 spsk 2 citronsaft
30 g 30 parmesan
Salt og peber
Sådan gør du
- Skær blomkålshovederne ud i skiver på 1,5 cm. Dette er lettest inde omkring stokken – og de mindre buketter der skæres af yderst, kommes blot med i ovnen.
- Pensl bøfferne med olivenolie og drys med salt og peber. Bag dem i ovnen ved 200°C i ca. 20 min.
- Imens laves pestoen. Kom alle ingredienserne i en foodprocessor. Blend indtil du har en grov pesto. Smag til med salt, peber, citronsaft og parmesan.
- Server dine blomkålssteak med en generøs skefuld pesto på.
Del opskrift på Facebook