Broccoli røsti

Broccoli røsti

4 2 bedømmelser
Opskrift af Gitte Heidi Rasmussen. Foto Betina Hastoft. Venligst udlånt af sæson.dkKategori: Tilbehør, Vegetarret
Antal

14

stk
Tilberedning

30

minutter

Lækkert og grønt mellemmåltid til at have med på farten. Bag dobbeltportion og frys et par poser ned. Så er der altid sunde hapsere til en travl uge.

Ingredienser

  • 300 g broccoli buketter

  • 250 g ricotta eller hytteost

  • 3 æg

  • 0,5 dl chia frø

  • revet citronskal fra ¼ citron

  • 0,5 dl hakket mynte

  • 50 g majsgryn

Sådan gør du

  • Hak de kogte broccolibuketter en anelse. Pisk ricotta og æg sammen og tilsæt broccoli.
  • Kom dernæst chiafrø, citronskal, mynte og majsgryn i, krydr med salt og peber og rør det godt sammen.
  • Lad det trække 30 min. 
  • Bag dem som små pandekager ved middel varme i lidt smør eller olie.
  • Nyd dem lune eller kolde.

Tip

  • Skal det være lidt ekstra festligt så top dem med lidt lufttørret skinke eller røget laks.

Del opskrift på Facebook