Broccoliboller med saft og kraft
Recipe by Gitte Heidi Rasmussen Foto: Betina Hastoft. Venligst udlånt af sæson.dk
Course: Brød og bagning
Antal
12
stk.Tilberedningstid
1
hourPerfekte til madpakken, aftensmaden eller ostemadden når den lille sult melder sig.
Ingredienser
400 g kogt broccoli
3 dl vand
25 g gær
2 spsk. olie
2 tsk. salt
1 tsk. sukker
150 g havregryn
500 g hvedemel
1/2 dl solsikkekerner
Sådan gør du
- Blend broccoli, lunt vand og gær med en stavblender. Tilsæt olie, salt, sukker og gryn, rør det sammen og lad det stå 15 min. Rør hvedemelet i lidt ad gangen.
- Ælt dejen godt igennem, den skal være en anelse klistret og lad den hæve 45 min.
- Form dejen til 12 boller. Læg dem på en bageplade med bagepapir, drys med solsikkekerner og læg et fugtigt viskestykke over.
- Lad dem hæve i 30 min.
- Bag dem ved 220°C i ca. 20 min. til de er gyldne.
Del opskrift på Facebook