Brombærpandekager med banan og kokos
Antal
2
personerTilberedningstid
15
minutesBløde, saftige pandekager med brombær og kokosmel. Perfekte til brunch eller eftermiddagssnack.
Ingredienser
2 2 modne bananer
3 3 æg
50 g 50 kokosmel
50 g 50 hvedemel
1/4 tsk. 1/4 vaniljepulver
1 knsp. 1 salt
125 g 125 brombær
Smør til at stege
Sådan gør du
- Mos bananerne grundigt med en gaffel.
- I en skål røres æg og bananmos sammen.
- Derefter tilsættes kokosmel, hvedemel, vanilje og salt, og dejen røres grundigt sammen.
- Vend forsigtigt halvdelen af brombærrene i dejen.
- Varm en pande med en god klat smør.
- Brug en spiseske til at lægge klatter af dejen på den varme pande.
- Steg i 2-3 min på hver side, til de er gyldne.
- Server pandekagerne med resten af bærrene, lidt honning og evt. frisk mynte.
Del opskrift på Facebook