Brombærpandekager med banan og kokos

5 from 1 vote
Course: Snacks og sødt
Antal

2

personer
Tilberedningstid

15

minutes

Bløde, saftige pandekager med brombær og kokosmel. Perfekte til brunch eller eftermiddagssnack.

Ingredienser

  • 2 2 modne bananer

  • 3 3 æg

  • 50 g 50 kokosmel

  • 50 g 50 hvedemel

  • 1/4 tsk. 1/4 vaniljepulver

  • 1 knsp. 1 salt

  • 125 g 125 brombær

  • Smør til at stege

Sådan gør du

  • Mos bananerne grundigt med en gaffel.
  • I en skål røres æg og bananmos sammen.
  • Derefter tilsættes kokosmel, hvedemel, vanilje og salt, og dejen røres grundigt sammen.
  • Vend forsigtigt halvdelen af brombærrene i dejen.
  • Varm en pande med en god klat smør.
  • Brug en spiseske til at lægge klatter af dejen på den varme pande.
  • Steg i 2-3 min på hver side, til de er gyldne.
  • Server pandekagerne med resten af bærrene, lidt honning og evt. frisk mynte.

Del opskrift på Facebook